Produktgrupper
Ordlistor för grundskolan
Ordlistor för gymnasiet
Odigital app

10-pack Ordlistor för gymnasiet - grundpaket för lärarnas professionella språk

Pris: 1 490,00 kr
Bandtyp: Limbunden
Antal sidor: 108
ISBN: 314006A
Utgivningsdatum: 20121008
Språk: Svenska
Upplaga: 1


38 000 lärare, eller 43 procent av hela grundskolans lärarkår i Sverige, har redan ett eget exemplar av Lgr11-versionen för grundskolan. Den populära Ordlistan finns även för gymnasiet, anpassad för Gy2011. Ordlistor för gymnasiet - ett grundpaket för lärarnas professionella språk är ett konkret stöd för att skriva bättre formativa omdömen som stöttar elevernas utveckling. Den innehåller kärnfraser för samtliga gymnasie- och programgemensamma ämnen (83 st).

Ordlistan innehåller fraser laddade med ett formativt förhållningssätt. Det innebär början på meningar och slutet på meningar som kan kombineras med varandra och redigeras av läraren själv. Lätt att använda för att hjälpa eleverna att förstå Vad de kan och Vad de behöver utveckla samt hur de kan få stöd för att göra det. Om man istället kombinerar en av skalfraserna ur det andra stycket i ordlistan med en av kärnfraserna så blir det istället en beskrivning av elevens utvecklingsmöjligheter. I detta fall är det viktigt att också lägga till och också fylla i en av de utvecklande skalfraserna för att beskriva hur eleven kan utvecklas.

Ordlistan gör att fokus flyttas från att beskriva bedöma personliga egenskaper till att istället bedöma det som ska bedömas i varje ämne enligt lärarnas uppdrag. Fraserna i ordlistorna stöder ett formativt förhållningssätt och ökar likvärdigheten i de bedömningar som ges till elever och vårdnadshavare i samband med utvecklingssamtalen.

Ordlistorna kan användas i befintligt skick och också vidareutvecklas av varje skola/kommun. Ordlistorna levereras som häfte och som modul i vår Lärplattform InfoMentor.

Ordlistor för gymnasiet – grundpaket för lärarnas professionella språk levereras i paket med 10 stycken i varje.
10-pack Ordlistor för gymnasiet - grundpaket för lärarnas professionella språk
Välj antal: Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Hämta presentation för denna artikelAndra som köpt denna produkt köpte även:

Odigital App för lärare och rektor i gymnasiet
Odigital App för lärare och rektor i
Pris: 20,00 kr
Minsta köp 10 st.
Odigital App för lärare och rektor i grundskolan
Odigital App för lärare och rektor i
Pris: 20,00 kr
Minsta köp 10 st.
InfoMentor P.O.D.B AB - Logga