Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

HELP Start Arbetsbok F

HELP Start Arbetsbok F

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 99,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 43
ISBN: 87727-68-9
Utgivningsdatum: 20110101
Språk: Engelska


HELP START ARBETSBOK F är en extra arbetsbok till HELP Start, som hör till HELP Start textbok F. Med detta material kan elever med dyslexi äntligen knäcka läs- och skrivkoden på engelska. I böckerna arbetar eleven grundligt och strukturerat med kopplingen mellan bokstäver och ljud i engelskan och ges gott om utrymme för överinlärning. HELP-läromedlen bygger på modern dyslexiforskning, har tydliga lektionsplaner och använder multisensoriska tekniker. Böckerna är roliga, laborativa och ger utrymme för elevens kreativitet och nyfikenhet. Innehåller varierande övningar. F-nivån behandlar bland annat dubbelvokalstavelse och ändelser. Svar skrivs ned direkt i boken.

OM SERIEN HELP
HELP Start arbetsbok F är den sjätte och sista delen i serien. HELP finns i två versioner: HELP Start och HELP Light. Dessa två bygger på samma teoretiska grund och använder sig av samma pedagogik och metod. Det som skiljer dem åt är omfattningen av övningar och progressionstakten, vilken är snabbare i HELP Light. HELP är inte ett basläromedel utan ska ses som ett komplement till vanlig undervisning.

HELP Start består av textböcker, arbetsböcker, lärarhandledning, fysisk och digital kortlåda samt en digital del, HELP online. Eftersom HELP är en helhetsmetod rekommenderar vi inte användning av enbart böcker. Paketen HELP Start Plus och HELP Light innehåller ett exemplar vardera av samtliga text- och arbetsböcker samt lärarhandledning. I paketen finns även kortlåda och 12 månaders skollicens till HELP online.

FÖR VEM?
HELP passar elever från åk 4–5 och uppåt, som har svårigheter med att läsa och skriva på engelska. Materialet har dock ett åldersneutralt utförande och fungerar även för vuxna elever.