Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

HELP Light Handledning

HELP Light Handledning

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 352,00 kr
Bandtyp: Övrigt
ISBN: 88309-44-0
Utgivningsdatum: 20170501
Språk: Odefinierat språk
Författare: Holmberg, Malin


HELP LIGHT HANDLEDNING är en lärarhandledning till HELP Light, med tydliga lektionsplaneringar och pedagogiska tips till hur man bäst använder materialet. Handledningen finns även i pdf-format, den ingår i HELP Light-paketet och HELP Start Plus-paketet.


OM SERIEN HELP LIGHT
HELP finns i två versioner: HELP Start och HELP Light. Dessa två bygger på samma teoretiska grund och använder sig av samma pedagogik och metod. Det som skiljer dem åt är omfattningen av övningar och progressionstakten, vilken är snabbare i HELP Light.
 
Till HELP Light används endast en textbok och en arbetsbok genom alla nivåer. Till materialet hör även en digital del, HELP online, som medföljer HELP Light-paketet och HELP Start Plus-paketet, som en 12 månaders skollicens. HELP är inte ett basläromedel utan ska ses som ett komplement till vanlig undervisning.

För att kunna använda HELP Light behövs alla delar i läromedelspaketet HELP Light. Har skolan redan tillgång till det digitala HELP-materialet (till exempel genom tidigare köp av läromedelspaketet HELP Start Plus) går det bra att köpa till text- och arbetsbok samt lärarhandledning.
 

FÖR VEM?
HELP Light passar elever från åk 4–5 och uppåt, med svårigheter att läsa och skriva på engelska. Materialet har dock ett åldersneutralt utförande och fungerar även för vuxna elever.