Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

LOL Basic 2

LOL Basic 2

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 165,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 89
ISBN: 88777-22-5
Utgivningsdatum: 20180820
Språk: Engelska
Upplaga: 1
Författare: Ankh, Catrin


LOL BASIC 2 är den andra delen av tre i basläromedlet LOL Basic. Läromedlet bygger på vardagsnära och humoristiska dialoger med korta repliker som följs av övningsuppgifter. I LOL Basic-böckerna får vi följa fyra engelska ungdomar när de går i skolan och umgås på fritiden. Kompisgänget älskar att berätta roliga historier för varandra vilket läsaren snart kommer att upptäcka. Merparten av övningarna har färdiga svarsalternativ, där elever bara behöver välja rätt svar och skriva av det. Formgivningen är mycket enkel och tydlig.

OM SERIEN LOL
LOL-läromedlen finns i två versioner: LOL 1–3 och LOL Basic 1–3. LOL Basic bygger på samma dialoger som i LOL, men här har de svåraste meningarna skalats bort.
Till varje tryckt bok finns en lärarwebb som köps separat med skollicens. Lärarwebben innehåller handledning, kortfilmer med gåtor och roliga historier samt inläsningar av alla texter, dialoger, övningar och ordlistor som ljudfiler i mp3-format. LOL Basic finns även i form av digitala böcker.

FÖR VEM?
LOL Basic-serien är framtagen utifrån kursplanerna i engelska för anpassad grund- respektive gymnasieskola. Den passar även andra elever i åldrarna 10–20 år, som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt.