didacta logotyp

Paket: Kreativt skrivande och Grafisk design

Paket: Kreativt skrivande och Grafisk design

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 290,00 kr
Bandtyp: Inbunden
ISBN: texe-102
Språk: Svenska
Författare: Fridha Henderson


Paket: Kreativt skrivande och Grafisk design
Övningar, fakta och inspiration

I paketet ingår böckerna Kreativt skrivande och Grafisk design som båda är uppbyggda på samma sätt: nio korta kapitel fakta och ett stort kapitel med ett femtiotal övningar att arbeta med i valfri takt. Övningarna kan fungerar som inspiration eller för att utveckla ditt skapande. Böckerna passar dig som har text och grafisk design som intresse oavsett om du studerar eller arbetar.

Kreativt skrivande, övningar · fakta · inspiration är en bok i kreativt skrivande. Den innehåller ett femtiotal varierande skrivövningar spetsat med fakta och tips om bland annat argumenterande text, berättande text och skrivprocessen. Boken passar dig som arbetar, går en skrivarkurs, läser svenska på gymnasienivå eller har kreativt skrivande som hobby. Boken täcker delar av det centrala innehållet i gymnasieskolans kurser: Svenska 1–3, Retorik, Litteratur samt Skrivande.

Grafisk design, övningar · fakta · inspiration är en bok i grafisk design. Boken innehåller ett femtiotal varierande grafiska designövningar kryddat med fakta och tips om bland annat typografi och layout. Boken passar dig som arbetar, går en kurs i grafisk design, läser grafisk kommunikation på gymnasienivå eller har grafisk design som hobby. Boken täcker delar av det centrala innehållet i gymnasieskolans kurser: Grafisk illustration 1-2 och Grafisk kommunikation 1-2.