Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Vem var hel serie

Vem var hel serie

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 320,00 kr
Bandtyp: Bok
Antal sidor: 296
ISBN: 86147-92-1
Utgivningsdatum: 2012
Språk: Svenska


Här är hela Vem var serien samlad i ett verk. Boken innehåller 6 lättlästa historier om de mest markanta religionskapare och religiösa huvudpersoner: Balder, Buddha, Ganesha, Jesus, Moses och Muhammed. Böckerna med berättelserna om respektive religiös huvudperson finns även att köpa separat.

Vem var- serien är lättlästa och konkreta berättelser om religionskapare och religiösa huvudpersoner. Böckerna kan användas som spännande och informativa introduktioner till de stora religionerna samt till fornnordisk asatro. Textstyckena delas av med frågeställningar, som hjälper eleven att stanna upp i läsningen och reflektera över innehållet. Som en extra hjälp för koncentration och inlärning varvas texten med bilder. Serien kan både vara en introduktion till de stora religionerna och ett bredvidläsningsmaterial till annat religionsmaterial tex Fem Världsreligioner (Birgitta Svanberg).

Böckerna passar ungdomar och vuxna från cirka 14 år och uppåt, i behov av extra lättläst och tydligt material, till exempel elever i särskolan/lärvux, nyanlända ungdomar samt elever som läser på SFI.

Till läromedlet finns PDF-filer med lärarhandledning. Du hittar dessa på www.laraonline.se. Ingen inloggning behövs för att hämta gratismaterial.
Markera ”Visa gratismaterial” och filtrera på ämne.