naforlag logotyp

Spanska 3 - Estaciones

Spanska 3 - Estaciones

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 359,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 260
ISBN: 88229-61-8
Utgivningsdatum: 20210405
Språk: Svenska
Upplaga: 1
Formgivare: de Pablo Rodriguez, Elena
de Pablo Rodriguez, Elena
Författare: Terán Espinoza, Cristina
Terán Espinoza, Cristina
Redaktör: Mulvad Fransson, Marie
Mulvad Fransson, Marie


Estaciones är ett heltäckande läromedel för Spanska 3,
motsvarande nivå A2.2 i den europeiska referensramen GERS, där du utvecklar dina kunskaper i det spanska språket samtidigt som du lär dig mer om kulturen i olika spansktalande länder.


Boken är indelad i tolv kapitel som representeras av årets månader och följer läroplanen Gy 11. I början av varje kapitel möts du av las adivinanzas som är roliga och kluriga gåtor att lösa. De två första kapitlen består av en repetition av grammatiken från Spanska 1 och 2 och i slutet av boken finns en introduktion till konjunktiv som gör att läromedlet även kan användas i början av Spanska 4 (B1.1). Genom texter som behandlar aktuella ämnen samt övningar och aktiviteter utvecklas dina muntliga och skriftliga färdigheter samt din hör- och läsförståelse. Dessutom får du lära dig ord och uttryck som används i olika delar av den spanskspråkiga världen.


Estaciones består av följande delar:


- Lärobok

- Lärarweb med översättning samt inläsning av texterna i boken, ljudinspelningar till hörövningarna samt facit. Dessutom innehåller lärarwebben prov som passar till varje kapitel, rekommendationer och idéer till fler övningar och aktiviteter.