Produktgrupper
Alla kurser
Hela sortimentet

Solid Gold 2 Elevpaket Bok + digital produkt

Pris: 463,00 kr
Bandtyp: Kartonnage
Antal sidor: 380
ISBN: 9789144107806
Utgivningsdatum: 20150824
Språk: Engelska
Upplaga: 1
Författare: Hedencrona, Eva
Smed-Gerdin, Karin
Watcyn-Jones, Peter


Solid Gold 2, för kursen Engelska 6, är ett helt nytt och utmanande läromedel för elever på studieförberedande program och för studerande inom vuxenutbildningen eller motsvarande. Boken innehåller texter i en mängd olika genrer, en omfattande övningsdel till texterna, en praktisk resursdel i Resource Section, språktränings­avsnitten Expand Your Vocabulary och Use of English, samt ordlistor. Texterna är indelade i nio teman, och de är av olika texttyper. I Resource Section finns en guide för användbara strategier, bland annat om hur man blir en bättre talare och skribent, och hur man anpassar sitt språk beroende på situation och mottagare.


I det digitala läromedlet finns övningar i självrättande form för träning av alla glosor och grammatik samt generella språk­färdighets­övningar. Ljudet till hörövningarna med interaktiva innehållsfrågor finns också här. I e-boken finns även bokens innehåll inspelat med autentiska röster och textföljning.


I det digitala läromedlet kan var och en söka på innehåll i boken och lägga in anteckningar och eget material, exempelvis i form av webblänkar. För ökad tillgänglighet är läromedlet mobilanpassat, och kan användas på dator, surfplatta eller mobiltelefon. Övnings­resultaten sparas och genom dynamisk återkoppling får eleven underlag för att välja att göra om en övning eller gå till nästa. Samtliga övningar kopplas till kunskapskraven genom målformuleringar.


Licensen som ingår i elevpaketets digitala läromedel gäller i fyra år och kan ärvas mellan elever.


Solid Gold 2 finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.


Läs mer om Solid Gold på www.studentlitteratur.se/solidgold


Solid Gold 2 Elevpaket Bok + digital produkt

Levereras inom 1-2 vardagar.Andra som köpt denna produkt köpte även:

NTI-skolan - Logga