Produktgrupper
Alla kurser
Hela sortimentet

Effektiv visuell kommunikation uppl 11

Pris: 375,00 kr
Bandtyp: Danskt band
Antal sidor: 323
ISBN: 9789173318372
Utgivningsdatum: 20170822
Språk: Svenska
Upplaga: 11
Formgivare: Sierra, Mario
Författare: Bergström, Bo


Nu släpps den elfte upplagan av Bo Bergströms storsäljare Effektiv visuell kommunikation tryckt i 47 000 exemplar!I den nya upplagan presenteras ett delvis nytt medielandskap. Nätgiganterna Twitter och Facebook står för en allt större del av nyhetsförmedlingen. Fake news utgör en svårhanterlig verksamhet och många undrar när robotarna tar över. Sociala medier blir reklamens möjlighet att nå fram till rätt målgrupp. En genreupplösning växer sig allt starkare och innebär att gränserna mellan nyheter och reklam suddas ut. Content marketing och storytelling, till exempel, är reklam som presenteras i aktuell kostym.
I kapitlen Typografin, Bilden, Formen, Färgen och Samspelet förmedlas dessutom viktig och klassisk kunskap om hur samspelet eller kombinationen av ord och bilder kan lyfta budskap till oanade höjder.
Boken vänder sig till studenter på kommunikationsutbildningar vid universitet och högskolor men även direkt till företagens marknadsavdelningar samt till reklambyråer.
Bo Bergström är utbildare och föreläsare i visuell kommunikation och bildkommunikation. Han har arbetat som creative director på ett flertal reklambyråer.
Effektiv visuell kommunikation uppl 11

Levereras inom 1-2 vardagar.Andra som köpt denna produkt köpte även:

NTI-skolan - Logga