Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

bokforlagetutveckling logotyp

Med hästen i centrum

Med hästen i centrum

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 421,00 kr
Bandtyp: Bok
Antal sidor: 182
ISBN: 519-6165-1
Utgivningsdatum: 20200817
Språk: Svenska
Upplaga: 3
Författare: Schmid, Sandra


Med hästen i centrum vänder sig till dig som vill skapa en djupare förståelse för hästen och som har ambitionen att komma längre i utvecklingen tillsammans med den. Det är en faktarik bok som innehåller 10 kapitel där information är hämtad från bl.a. aktuella forskningsrön och aktuell litteratur. Boken är skriven så att informationen i den täcker fem av skolverkets hästkurser och samtliga kapitel är granskade av expertis inom hästbranschen. För att se hur boken är upplagd, se PDF-fil.
 
Författaren dvs jag, Sandra Schmid, har vuxit upp på en gård där flertalet hästar alltid fanns. Som barn tränade jag regelbundet för hästlegenden och militären Dag Nätterqvist. Han lärde mig att alltid ha fokus på hästens bästa och att vägen till framgång handlar om att lära känna och bemöta hästens behov, ha en god kommunikation med hästen samt hitta samspel och rytm. Som junior tävlade jag svår fälttävlan och svår hoppning och 2005 fick jag i samband med avslutande stallchefsutbildning på Flyinge, stipendium från Agria djurförsäkringar för att under utbildningen alltid sett till hästarnas bästa. 
 
Boken gavs ut första gången 2011 och har under sommaren 2020 uppdaterats. Till skillnad från tidigare upplaga får du i den nya versionen tips från etablerade personer i hästbranschen. Niklas Jonsson, Ann-Sofie Oscarsson Hellsing och Anders Lagergrèen berättar om hur du kan göra för att nå framgång med din häst, missa inte det!  
 
Boken kan beställas både av privatperson och skola. Önskar dig inspirerande läsning som leder till lyckat samarbete med de hästar du möter!