Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

bokforlagetutveckling logotyp

Allt för dina kaniner

Allt för dina kaniner

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 220,00 kr
Bandtyp: Häftad
ISBN: 519-7067-7
Utgivningsdatum: 20221201
Språk: Svenska
Upplaga: 2
Författare: Harenius A
Almquist E
Werner L


Allt för dina kaniner är den första svenska kaninboken i sitt slag. Boken är fylld med fakta, baserad på forskning och mångårig erfarenhet av att hålla kaniner. Du får reda på hur du kan skapa en så naturlig och hälsosam levnadsmiljö som möjligt för dina kaninvänner. En levnadsmiljö som låter kaninerna utföra sina naturliga beteenden, som ökar deras välbefinnande och minskar risken för problembeteenden. Den första upplagan kom ut 2020. Den andra upplagan har uppdaterade referenser och växt-sidor, och kom ut 2022.

Kaniner är komplexa djur med behov kring skötsel, beteenden och levnadsmiljö. Den här boken ger dig svaren på hur du kan göra det så bra för möjligt för kaniner du har i hemmet, eller professionellt i ditt yrke.
Författarna har olika bakgrund inom djursjukvård och etologi, samt är med i Sveriges Kaninvälfärdsförening. Anna Harenius är utbildad etolog, med inriktning på djurskydd och djurvälfärd. Emma Almquist är utbildad etolog, med inriktning på beteenden och träning. Linda Werner är legitimerad djursjukskötare. Relevanta delar av boken har dessutom faktagranskats av kompetenta kanin-kunniga veterinärer.

Välkommen att göra djupdykningar i allt från vildkaniners tidsbudget till optimal utfodring, förebyggande hälsovård samt förslag på hur du och dina kaniner kan ha roligt tillsammans på kaninernas villkor! All vinst går till Sveriges Kaninvälfärdsförenings arbete.