Livsmedelskunskap Del 3
Pris: | 125,00 kr |
Bandtyp: | Häftad |
Antal sidor: | 60 |
ISBN: | 85893-97-3 |
Utgivningsdatum: | 19980101 |
Språk: | Svenska |
LIVSMEDELKUNSKAP DEL 3 behandlar mejeriproduktioner som mjölk, ost och glass. Den beskriver produkternas egenskaper, men även hur de kan användas och bör förvaras. Enkel och lättläst faktatext varvas med fotografier och tydliga illustrationer i färg. I slutet av boken finns förslag på uppgifter för varje kapitel som kan användas för kontrollera och befästa kunskaperna. Övningsfrågorna besvaras direkt i boken.
OM SERIEN LIVSMEDELSKUNSKAP
Materialet utgör en serie på fyra böcker som behandlar livsmedel, med fokus på de livsmedel som ingår i matcirkeln. Del 1 behandlar frukt och grönt, del 2 kött, fisk och ägg, del 3 mejeriprodukter och del 4 bröd, mjöl, gryn samt tillsatser och andra livsmedel som inte finns med i matcirkeln.
FÖR VEM?
Materialet passar elever på komvux som anpassad utbildning. Det passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i
materialen.