Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Smart att veta om miljö

Smart att veta om miljö

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 111,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 42
ISBN: 86147-81-5
Utgivningsdatum: 20120101
Språk: Svenska


I den här boken får eleven läsa om miljöproblemen och hur de uppstår. Boken inriktar sig dock främst på att ge praktiska råd om hur var och en kan bidra till att skona miljön.
Några av de områden som tas upp är hur man sorterar sopor, vilka färdsätt som är miljövänliga samt hur man sparar på el och vatten. Tanken är att göra eleverna mer miljömedvetna och därmed bättre rustade att leva på ett skonsamt sätt för miljön. Smart att veta om miljön har lättläst text, luftig layout och är rikt illustrerad.


Smart att veta om miljö ingår i serien “Smart att veta”. Serien består av lättlästa och väl avgränsade faktaböcker kring demokrati, pengar, konsumenträtt och miljö. Innehållet är väldigt konkret och direkt och till det hör arbetsböcker med frågor, samt frågespel med 1-X-2-alternativ. Arbetsböckerna säljes separat.

Serien Smart att veta är lämplig för elever i gymnasiesärskolan och andra med behov av lättläst material i ämnet, till exempel elever som läser SFI.
Till läromedlet finns PDF-filer med lärarhandledning. Du hittar dessa på www.laraonline.se. Ingen inloggning behövs för att hämta gratismaterial.
Markera ”Visa gratismaterial” och filtrera på ämne.