Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Finna ord 2

Finna ord 2

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 779,00 kr
ISBN: 87727-02-3
Utgivningsdatum: 20150901
Språk: Undetermined


"Finna ord 2" har utarbetats av Ulla Norin, aukt.socionom. Hon är verksam som kurator vid Vuxenhabiliteringen i Linköping och har erfarenhet av samtal med personer med funktionsnedsättning sedan 1973. Behov av konkret material i samtalen är bakgrunden till att detta material har skapats som ett komplement till annat material som redan finns.Syftet med materialet är att stimulera olika former av samtal som till exempel i kartläggande, rådgivande och stödjande samtal.

"Finna ord 2" innehåller åtta samtalsområden. Till varje samtalsområde finns 25 tanke- och känslokort, mallar för reflektioner och förändringssteg samt förslag på förhållningssätt. Alla samtalsområden har med kortet ”Eget ord” för att ge utrymme för ytterligare tankar och känslor.
"Finna ord 2" fokuserar på livsområden som boende, arbete och fritid samt relationer.

Finna ord 2 fokuserar på livsområden som boende, arbete och fritid samt relationer. Det innehåller bland annat samtalsområdena ”Tankar och känslor kring hur jag är med andra”, ”Tankar och känslor kring mitt arbete och sysselsättning”, ”Tankar och känslor kring kärlek och relationer” m.fl.

Mallar för anteckningar i samband med samtal och förslag på öppna frågor, reflektioner och förhållningssätt medföljer som pdf filer.

Materialet är lämpligt för stödsamtal med flera olika målgrupper, till exempel ungdomar och vuxna med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, utvecklingsstörning, social fobi samt för personer med hörselnedsättning.

Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren.
Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är http://www.laraonline.se/
Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning.
Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.