Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

English for You Digital kortlåda och Memory

English for You Digital kortlåda och Memory

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 725,00 kr
Antal sidor: 0
ISBN: 87727-20-7
Utgivningsdatum: 19840101
Språk: Engelska
Upplaga: 1


En digital version av English for You kortlåda och memory för användning på interaktiv tavla, iPad eller dator. Kortlådan består av 250 kort med ord och uttryck på engelska, samt 250 bildkort där samma ord och uttryck illustreras. Orden och uttrycken som ingår är desamma som återfinns i böckerna English for You 1 och 2, och som repeteras i seriens övriga böcker. Kortlådan kan användas för ord och begreppsträning och för spel som till exempel memory. Det går att spela med 3, 6 och 15 ord-bildpar. Den kan användas som komplement till arbetsböckerna English for You eller fristående.
Både elev och lärare har tillgång till kortlådan via sina inloggningar.

OM SERIEN ENGLISH FOR YOU
Boken ingår i den omtyckta serien English for You som består av sex arbetsböcker samt denna digitala kortlåda och memory (säljs separat). Under våren 2024 kommer även tryckta kortlekar att börja säljas som komplement till arbetsböckerna.

FÖR VEM?
English for You passar för elever i behov av mycket enkelt och tydligt material med fokus på ordkunskap, till exempel elever i anpassad grund- och gymnasieskola.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Skollicens 12 mån, för obegränsat antal användare.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen hittas på www.laraonline.se. Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.