Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

HELP Read Start: A Fun Sun Song

HELP Read Start: A Fun Sun Song

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 33,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 12
ISBN: 87727-27-6
Utgivningsdatum: 20150309
Språk: Engelska


A FUN SUN SONG är en lättläst sång på engelska om en solig dag med hunden Bim. Boken är kopplad till Help Start och nivån A.1. Texten innehåller ljudenligt stavade småord med fem korta vokalljud och 21 konsonanter.

OM SERIEN HELP READ START
A Fun Sun Song ingår i serien HELP Read Start, som är en serie bestående av 20 småböcker med enkla berättelser. Texterna har sin utgångspunkt i läromedelspaketet HELP Start och dess nivåindelning A-F. Böckerna finns i tryckt form, som inlästa Mp3-filer och som inlästa digitala versioner, som även ingår i HELP Online. Genom HELP Read Start får eleven möjlighet att redan tidigt i arbetet med HELP uppleva att hen faktiskt klarar att läsa en bok på engelska.

HELP finns i två versioner: HELP Start och HELP Light. Dessa två bygger på samma teoretiska grund och använder sig av samma pedagogik och metod. Det som skiljer dem åt är omfattningen av övningar och progressionstakten, vilken är snabbare i HELP Light. I HELP får eleverna arbeta grundligt och strukturerat med kopplingen mellan bokstäver och ljud i engelskan.

FÖR VEM?
HELP passar elever från åk 4–5 och uppåt, som har svårigheter med att läsa och skriva på engelska. Materialet har dock ett åldersneutralt utförande och fungerar även för vuxna elever.