Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Matematik 7

Matematik 7

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 161,00 kr
Bandtyp: Spiral
ISBN: 88309-71-6
Utgivningsdatum: 20170825
Språk: Svenska
Upplaga: 2
Författare: Karin Guttman
Karin Guttman,


Matematik 7 arbetar vidare med talen 0–10 000 och repeterar även addition, subtraktion, multiplikation och division. I den här boken får eleven även lära sig om procenträkning, hantering av pengar vid köp av mat, kläder och presenter.
Materialet tar även en närmare titt på geometriska figurer, frekvensdiagram, koordinationssystem och med i materialet finns det även en multiplikationslathund och spelet luffarschack.

Matematik 7 ingår i serien “Matematik 1-9” som består av nio arbetsböcker i långsamt stigande svårighetsgrad. Genom materialet får eleven lära sig grundläggande matematiska begrepp, såsom plus, minus, multiplikation, klockan, måttenheter, geometriska figurer, räkna med pengar samt träna på rimlighetsbedömning och sannolikhetslära mm. Seriens första sex böcker är avsedda för elever i klass 1-3. Seriens sista tre böcker är avsedda för elever i klass 4-6.
Till böckerna finns två lärarhandledningar med förslag på arbetsgång och diagnostiska prov som kopieringsunderlag. Hela materialet reviderades genomgående med såväl aktuella pengar som tidsenliga exempel i övningsuppgifterna 2017-2018.

Böckerna är lämpliga för elever i grundsärskolan.