Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

WOW 1, digital elevlicens 12 mån

WOW 1, digital elevlicens 12 mån

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 182,00 kr
ISBN: 88621-06-1
Utgivningsdatum: 20170801
Språk: Engelska
Författare: Ankh, Catrin


WOW 1 DIGITAL är en interaktiv digital bok med inläst text, filmer, hörövningar med mera. WOW följer samma fyra engelska ungdomar som i LOL-serien. Här har de blivit några år äldre och provar bland annat på att helgjobba i en djuraffär och åka in till London själva. Favoritsysslan är dock fortfarande att umgås och skämta med allt och alla. Dialogerna blir successivt längre jämfört med i LOL-böckerna. Nu introduceras också övningar i att följa instruktioner och hitta texter och bilder på nätet. Med utgångspunkt i de vardagsnära och humoristiska dialogerna, med enkelt språk och mycket upprepningar, utvecklar eleven i lugn takt sin förmåga att kommunicera på engelska.

OM SERIEN WOW
WOW Digital är extra enkla basläromedel i engelska och består av tre delar; WOW Digital 1–3. Böckerna är kombinerade text- och övningsböcker. Lärandet utgår helt från elevens språkanvändning och språkförståelse. WOW finns även i form av tryckta böcker.
I den digitala versionen av WOW 1 ingår en lärarwebb. Den innehåller handledning med väl utvecklade lektionsplaner, hela textboken inläst som mp3-format, ett antal kortfilmer med kluriga gåtor och extra övningsblad i pdf-format. Den kan även köpas separat som komplement till den tryckta versionen av WOW 1.

FÖR VEM?
WOW-serien är framtagen utifrån kursplanerna i engelska för anpassad grund- respektive gymnasieskola. Den passar även andra elever i åldrarna 10–20 år, som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt. 

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån. Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.