Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Hälsa Digital

Hälsa Digital

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 575,00 kr
ISBN: 88621-50-4
Utgivningsdatum: 20180110
Språk: Svenska
Författare: Linder, Eina
Lundén-Welden, Åse


HÄLSA DIGITAL är en interaktiv digital bok som utgör ett basläromedel för kurserna "Hälsa 1–2" och följer delar av det centrala innehållet i kursen "Idrott och hälsa 1". Eleven kan ändra textens storlek, spela upp innehållet som inläst text samt besvara frågor i e-formulär.

Den digitala boken behandlar hälsa hos människor i olika åldrar och hur faktorer såsom kost, sociala relationer och träning påverkar hälsan. Boken tar även upp det svenska samhällets mål för god hälsa hos befolkningen. Faktatexterna varvas med foton och illustrationer, fiktiva berättelser samt diskussionsfrågor. Ett helt kapitel ger exempel på träningsövningar. Varje kapitel avslutas med de frågor och uppgifter för det relevanta kapitlet som ingår i den tryckta arbetsboken.

OM SERIEN HÄLSA
Läromedlet finns både som de tryckta böckerna Hälsa lärobok och Hälsa arbetsbok, och som interaktiv digital bok under namnet Hälsa digital. Böckerna säljs separat. Den digitala boken innehåller både läroboken och arbetsboken.

Till de tryckta böckerna finns Hälsa lärarwebb som innehåller lärarhandledning och kopieringsunderlag i form av ordlista, en introduktion till mindfulness och styrketräningsprogram, samt all text i de tryckta böckerna inlästa som ljudböcker.
Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Hälsa digital ingår lärarhandledningen och ett av styrketräningsprogrammen som kopieringsunderlag.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kurserna "Hälsa 1–2" samt delar av kursen "Idrott och hälsa 1" i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna för de förstnämnda kurserna samt delar av det centrala innehållet i kursplanen för den sistnämnda.
Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.