Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Hotell digital

Hotell digital

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 347,00 kr
ISBN: 88621-60-3
Utgivningsdatum: 20180101
Språk: Svenska
Upplaga: 1
Författare: Linder, Eina
Lundén-Welden, Åse
Cederhem, Peter


HOTELL DIGITAL är en lättläst interaktiv digital bok som passar som basläromedel för bland annat kursen ”Hotell”, samt delar av kurserna ”Konferens och evenemang 1 och 2” och ”Våningsservice 1 och 2” i anpassad gymnasieskola. Eleven kan ändra textens storlek, spela upp innehållet som inläst text samt besvara frågor i e-formulär.

Boken behandlar besöksnäringens verksamheter samt arbetsuppgifter inom området. Eleven får kunskap och förståelse som krävs för att arbeta inom verksamheterna. Faktatexterna varvas med berättelser som tydliggör innehållet och olika kunders behov, samt öppna frågor som låter eleverna samtala. Till varje kapitel hör övningsfrågor och uppgifter.

OM SERIEN HOTELL
Läromedlet finns både som den tryckta boken Hotell och som interaktiv digital bok, under namnet Hotell digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Hotell lärarwebb som innehåller lärarhandledning och kopieringsunderlag såsom spel och korsord, samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben
köps separat med skollicens.
Vid köp av Hotell digital ingår lärarmaterialet.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen ”Hotell” och delar av kurserna ” Konferens och evenemang 1 och 2” och ” Våningsservice 1 och 2” i anpassad gymnasieskola. Det bygger på det centrala innehållet i dessa kurser. Materialet passar även för elever på komvux som anpassad utbildning och andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i
materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.