Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Årstidsresan Online (Skollicens 12 mån)

Årstidsresan Online (Skollicens 12 mån)

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 209,00 kr
ISBN: 88777-04-1
Utgivningsdatum: 20180101
Språk: Svenska
Upplaga: 1


OBS!
Detta är en betaversion av Årstidsresan Online och säljs därför till ett lågt pris. Programmet går att använda men vissa övningar saknas och andra fungerar inte optimalt. Testa övningarna själv innan du använder dem med eleverna.

Vi arbetar på att uppdatera Årstidsresan Online, komplettera utbudet av övningar samt fixa buggar. När programmet uppdaterats kommer priset höjas. Du som köper Årstidsresan Online nu kommer givetvis kunna använda programmet hela din licensperiod oavsett detta.

Om Årstidsresan Online:
Digitaliseringen av Årstidsresan innehåller både övningar från det tidigare materialet i digitaliserad form och ett stort antal helt nya övningar. Den digitala formen gör materialet tillgängligt för barn som har motoriska svårigheter som hindrar dem från att göra vissa av övningarna i pappersform. Den möjliggör också ökad självständighet i elevens arbete, och hjälper motivationen genom inbyggda belöningsmekanismer. Årstidsresan digital kan användas fristående eller tillsammans med det tryckta materialet Årstidsresan.

Om Årstidsresan:
Årstidsresan är det nya basläromedlet för träningsskoleinriktningen i grundsärskolan. I Årstidsresan följer man och arbetar med att se förändringarna bland djur och natur. Detta tematiska arbetssätt ger en grund för ett lustfyllt lärande. Eleverna får den konkretisering, variation och upprepning i undervisningen som behövs för att kunskaperna ska befästas. Materialet innehåller mycket bilder vilket är viktigt för träningskolans elever. 
Bilderna genomsyrar hela arbetet och känns igen i såväl matte-övningarna, övningsbladen, faktahäftet, osv.

Årstidsresan är ett stort material som består av böcker, spel, övningsblad, planscher och lektionsplaneringar. När läromedlet används i sin helhet så täcker det hela det centrala innehållet i träningsskolans kursplaner. Det är också möjligt att köpa och använda enstaka delar av läromedlet, till exempel endast storböcker, lottospel eller övningsblad. Vissa övningsblad ur kopieringsunderlaget säljs även i form av övningshäften. Häftena passar bra för dig som behöver materialet endast till en eller ett par elever på skolan.

Årstidsresan fungerar som basläromedel för träningsskolan. Hela eller delar av materialet är också lämpligt för undervisning i övriga grundsärskolan, samt förskola och förskoleklass. 

Köpinformation:
12 månaders skollicens, obegränsat antal elever.

Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren.Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är http://www.laraonline.se/

Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.