Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

LOL Basic 1 Digital

LOL Basic 1 Digital

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 140,00 kr
Bandtyp: Onlineprodukt
ISBN: 88777-24-9
Utgivningsdatum: 20200601
Språk: Engelska
Författare: Ankh, Catrin


LOL Basic 1 - Digital är en interaktiv, digital text- och övningsbok i engelska. Eleven följer fyra engelska ungdomar, som går i skolan, umgås, talar om livet och älskar att berätta roliga historier för varandra. Läromedlet blandar korta berättande textstycken, dialoger och övningar.

LOL BASIC -SERIEN
LOL Basic 1 - Digital är den första delen av tre i basläromedlet LOL Basic - Digital. Läromedlet bygger på dialoger med korta repliker som följs av enklare övningsuppgifter, oftast med svarsalternativ. Endast en dialog eller uppgift visas i taget, och tillhörande ordlista finns i anslutning till texterna. Eleven kan lyssna på alla dialoger, övningar och ordlistor genom att klicka på dem. Eleven kan också välja att se och höra endast en dialogreplik i taget, samt att sänka hastigheten på uppspelningen. Läromedlet innehåller även korta filmer med musikvideos baserade på böckernas vokabulär. Lärarinloggning ingår i den digitala elevlicensen. Från denna kan läraren kan se och kommentera elevens övningsuppgifter samt nå lärarhandledning för materialet.

LOL Basic finns även i form av tryckta böcker. Innehållet i dessa är identiskt med den digitala versionen. Du hittar de tryckta böckerna i vårt sortiment, under namnet LOL Basic 1, LOL Basic 2 och LOL Basic 3.

FÖR VEM?
LOL Basic är följer kursplanen för grundsärskolans åk 7-9. Materialet kan även användas av andra elever i andra årskurser / annan skolform som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå mycket långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt. Det står aldrig vilka åldrar eller vilken skolform våra läromedel vänder sig till.

LOL ELLER LOL BASIC?
För elever som klarar en lite större utmaning, men fortfarande behöver ett betydligt enklare material än ordinarie läromedel för grundskolan, finns serien LOL. LOL bygger på samma grundmaterial som LOL-Basic, men i LOL ingår vissa längre och svårare meningar i dialogerna, och övningsuppgifter saknar svarsalternativ. Varje kapitel avslutas med en enklare fri skrivövning. Precis som LOL-Basic finns LOL både som tryckta och digitalböcker.

KÖP AV LOL BASIC DIGITAL
Läromedlet säljs med elevlicens, 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifterna.
Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen.
Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se
Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma inloggningar.
Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.