Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Go 2 Star Digital 12 mån elevlicens

Go 2 Star Digital 12 mån elevlicens

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 88,00 kr
ISBN: 88777-92-8
Utgivningsdatum: 20190601
Språk: Engelska
Författare: Ankh, Catrin


GO 2 Star Digital är ett digitalt läromedel som innehåller texter och övningar i engelska för nybörjare. Materialet bygger på vardagsnära och humoristiska dialoger, enkelt språk och mycket upprepningar. Här arbetar eleven bland annat med namn på kroppsdelar, samtal om familj och om fritidsintressen. Allt innehåll från GO 2 Start introduceras på nytt och innehållet i den första delen av serien repeteras.

Om serien GO
Den digitala versionen av serien GO består av tre delar vilka motsvarar de tryckta böckerna. Varje del är i sin tur uppdelad i två böcker: Start och Star. I Start-böckerna introduceras och repeteras ett litet antal vanliga ord och fraser. I Star-böckerna presenteras den föregående Start-bokens innehåll, i kombination med att nya vokabulär och grammatik läggs till. I GO-digital presenteras eleven för en övning per sida. Elever i stort behov av repetition och långsam progression börjar med Start-boken och går därefter vidare till den tillhörande Star-boken. De som klarar ett lite högre tempo, eller redan har vissa förkunskaper, kan arbeta med enbart Star-böckerna.
Materialet finns även som tryckta böcker. Vid köp av elevlicenser för GO-digital ingår lärarhandledning, kopieringsunderlag samt musikvideor som visar för läromedlet specialskrivna låtar i olika genrer, i vanlig samt karaoke-version.

För vem?
GO-materialen följer kursplanen i engelska för elever i anpassad grundskola åk 4–6. Serien är åldersneutral och kan användas av alla i behov av ett tydligt, lättläst nybörjarmaterial i engelska med långsam progression och mycket repetition.

Köp av digitalt material
Elevlicens 12 mån. Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.