Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Go 3 Start Digital 12 mån elevlicens

Go 3 Start Digital 12 mån elevlicens

Ej utkommen, förhandsboka gärna. Förväntad leveransvecka är vecka ??.

Pris: 75,00 kr
ISBN: 88777-93-5
Utgivningsdatum: 20190601
Författare: Ankh, Catrin


Go 3 Start–Digital är ett digitalt läromedel med text och övningar i engelska för nybörjare. Materialet bygger på vardagsnära och humoristiska dialoger, enkelt språk och mycket upprepningar. I Go 3 Start–Digital behandlas bl.a. tolkningar av emoticons, skyltar och vanliga engelska förkortningar, samt samtal om fritidsintressen. Innehållet i föregående delar av serien repeteras också.


Serien Go–Digital består av sex digitala böcker: GO 1 Start & Star, GO 2 Start & Star, Go 3 Start & Star. I Start-böckerna introduceras och repeteras ett litet antal vanliga ord och fraser. I Star-böckerna presenteras den föregående Start-bokens innehåll på nytt, i kombination med ytterligare vokabulär och grammatik. Elever i stort behov av repetition och långsam progression börjar med Start-boken och går därefter vidare till den tillhörande Star-boken. Elever som klarar en lite snabbare takt, eller redan har vissa förkunskaper, kan arbeta med enbart Star-böckerna.
Vid köp av elevlicenser för GO–Digital ingår lärarhandledning, kopieringsunderlag samt musikvideor som visar för läromedlet specialskrivna låtar i olika genrer, i vanlig samt karaoke-version.

GO är ett nybörjarläromedel i engelska med extra tydliga övningar och långsam progression. Läromedlet är åldersneutralt i såväl innehåll som bildspråk. Läromedlet har en konsekvent struktur, luftig formgivning och övningar placerade i direkt anknytning till texten. I Go–Digital presenteras eleven för en övning per sida. All text finns inläst. I materialet finns också musikvideor med för läromedlet specialskrivna låtar i olika genrer. Materialet finns även som tryckta böcker.

GO-materialen är utformade utifrån kursplanen i engelska för åk 4-6 i grundsärskolan men seriens utformning och innehåll är åldersneutrala och kan användas av alla elever i behov av ett tydligt, lättläst nybörjarmaterial i engelska med långsam progression och mycket repetition.