Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Människan, digital 12 mån elevlicens

Människan, digital 12 mån elevlicens

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 387,00 kr
ISBN: 88951-02-1
Utgivningsdatum: 20191201
Språk: Svenska
Författare: Linder, Eina
Frountzos, Ragnhild


MÄNNISKAN DIGITAL är en interaktiv digital bok som utgör ett basläromedel för kursen ”Människan”. Eleven kan ändra textens storlek och spela upp innehållet som inläst text.

Boken behandlar människor utifrån ett socialt och kulturellt perspektiv, samt mänskliga levnadsvillkor. Faktatexterna varvas med fotografier och illustrationer i färg, fiktiva berättelser samt frågeställningar som möjliggör reflektion och fördjupad förståelse tillsammans med andra. Eleverna får till exempel diskutera vilka fördomar som är vanliga när vi tänker på hur en tjej eller kille ska vara, och hur samhället kan hjälpa fler att få goda levnadsvillkor.

OM SERIEN MÄNNISKAN
Läromedlet finns både som den tryckta boken Människan och som interaktiv digital bok, under namnet Människan digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Människan lärarwebb med en lärarhandledning och all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Människan digital ingår lärarhandledningen.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kursen ”Människa” i anpassad gymnasieskola. Det passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se.
Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.