Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Barnet i förskolan, digital 12 mån elevlicens

Barnet i förskolan, digital 12 mån elevlicens

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 387,00 kr
ISBN: 88951-20-5
Utgivningsdatum: 20191201
Språk: Svenska
Författare: Stenwall, Frida
Swedin, Anitha


BARNET I FÖRSKOLAN DIGITAL är en lättläst interaktiv digital bok som passar som basläromedel för bland annat kurserna ”Barnet i förskolan 1–2” i anpassad gymnasieskola.
Eleven kan ändra textens storlek, spela upp innehållet som inläst text samt besvara frågor i e-formulär.

Boken behandlar barns utveckling och lärande samt förskolans verksamhet. Eleven får kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta inom förskolan. Varje kapitel avslutas med övningsfrågor, samt praktiska uppgifter, såsom att intervjua en barnskötare, planera en aktivitet för barn och skapa häften med lekar och ramsor.

OM SERIEN BARNET I FÖRSKOLAN
Läromedlet finns både som den tryckta boken Barnet i förskolan och som interaktiv digital bok, under namnet Barnet i förskolan digital. Innehållet i de båda versionerna är identiskt.

Till den tryckta boken finns Barnet i förskolan lärarwebb med lärarhandledning, spel som kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text inläst som ljudbok. Lärarwebben köps
separat med skollicens.
Vid köp av Barnet i förskolan digital ingår allt lärarmaterial.

FÖR VEM?
Materialet är framtaget för kurserna ”Barnet i förskolan 1–2” inom programmet ”Hälsa, vård och omsorg” på den anpassade gymnasieskolan. Det bygger på det centrala innehållet i kursplanerna.
Det passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Elevlicens 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se.
Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.