Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Snippboken

Snippboken

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 59,00 kr
Bandtyp: Häftad
ISBN: 88951-89-2
Utgivningsdatum: 20210723
Språk: Svenska
Författare: Bjelvenfeldt, Vija
Nymansson, Margareta
Törmä, Hillevi


Alla har rätt till kunskap om sin egen kropp och sexualitet. I Snippboken beskrivs snippans viktigaste delar enkelt och tydligt, med text och bild. Texten är skriven i du-form och vänder sig på så sätt direkt till tjejen som läser/lyssnar på den.

Serien Sex & sånt
Snippboken ingår i serien Sex & sånt. i serien ingår 16 småböcker som behandlar ämnen kring pubertet, sex och relationer. Flera av böckerna är skrivna som sociala berättelser. De är enkla att förstå och att identifiera sig med. Bilderna är tydliga och realistiska.

Lärarhandledning
Till serien finns en lärarhandledning i PDF-form, som innehåller diskussionsfrågor för de olika böckerna i serien och förslag på svar. Du kan se lärarhandledningen här (https://www.laraonline.se/product.php?pid=271) eller gå till www.laraonline.se, markera ”visa gratismaterial” och filtrera på ämne. Ingen inloggning behövs för att hämta gratismaterial.

För vem?
Serien Sex & Sånt passar för sex- och samlevnadsundervisning i grundsärskolan inklusive träningsskoleinriktningen och gymnasiesärskolan.