Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Sex och sån't 1 Digital

Sex och sån't 1 Digital

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 292,00 kr
ISBN: 88951-94-6
Utgivningsdatum: 20240319
Språk: Svenska
Författare: Bjelvenfeldt, Vija
Nymansson, Margareta
Törmä, Hillevi


Sex & sån't Digital 1 innehåller digitala versioner av sex småböcker ur serien Sex & sånt samt ett digitalt övningsprogram.
Följande böcker ingår:
- Kärleksboken
- Snoppboken
- Snippboken
- Mensboken
- Stoppboken
- Onaniboken

Vissa av bilderna i böckerna är animerade. I det digitala övningsprogrammet får eleven lära sig mer om snippan, snoppen och brösten genom att klicka på bilder av en tjej och en kille. Eleven kan spela upp innehållet som inläst text både till böckerna och det digitala övningsprogrammet.

Om serien Sex & sån't
I serien Sex & sånt ingår 16 småböcker som behandlar ämnen kring sex, relationer och samtycke på en mycket enkel nivå. Flera av böckerna är skrivna som sociala berättelser. De är enkla att förstå och att identifiera sig med. Bilderna är tydliga och realistiska.

Serien innehåller även två digitala paket, "Sex & sånt Digital 1" och "Sex & sånt Digital 2", som vänder sig till en yngre och äldre åldersgrupp. Paketen består av flera digitala böcker och ett digitalt övningsprogram vardera.

Till serien finns en lärarhandledning i PDF-form, som innehåller diskussionsfrågor för de olika böckerna i serien och förslag på svar. Du ladda ner lärarhandledningen gratis på www.laraonline.se (markera ”visa gratismaterial” och filtrera på ämne). Ingen inloggning behövs för att hämta gratismaterial.

För vem?
Serien Sex & sånt passar elever i anpassad grund- och gymnasieskola inklusive elever som läser ämnesområden.

Köp av digitalt material

Elevlicens 12 mån.Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.