Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

När

När

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 44,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 16
ISBN: 89454-40-8
Språk: Svenska
Författare: Rosenblad, Nina


När är en mycket enkel arbetsbok som ingår i läromedelsserien "Matematiska former, enheter och tid". Här tränar eleven på tidsuppfattning. Uppgifterna handlar när olika aktiviteter sker och hur lång tid olika uppgifter tar. Övningarna består i att dra streck, numrera, ringa in och skriva av och presenteras med återkommande symboler och exempel. Alla nya ord introduceras med bild + ordbild.

Arbetsboken är begränsad till 16 sidor för att eleven ska uppleva det möjligt att klara av hela boken. Övningarna är anpassade för att även elever med begränsad läskunnighet ska kunna arbeta delvis självständigt.


LÄROMEDELSSERIEN "MATEMATISKA FORMER, ENHETER och TID"

Läromedelsserien "Matematiska objekt och storheter" ger elever med intellektuell funktionsnedsättning konkret och strukturerad kunskap om geometri, storheter, lägen och begrepp.

Serien är indelad i följande arbetsområden:
- Geometriska objekt
- Lägesord
- Enheter
- Tid

Till varje arbetsområde finns:
- 2-5 arbetsböcker
- Ett digitalt övningsprogram, vars innehåll motsvarar det i arbetsböckerna.
- 1-4 kortlekar
- 1 lärarhandledning med tillhörande kopieringsunderlag samt lättlästa texter

Arbetsboken Volym ingår i området "Tid ".

Om eleven arbetar med något/några material från varje arbetsområde kommer eleven att gå igenom alla punkter i det centrala innehållet för kunskapsområdet "Geometri" i kursplanen för grundsärskolans åk 1-6. Eleven kommer också arbeta med relevanta delar ur ytterligare två kunskapsområden: "Metoder och arbetssätt" samt "Ämnesspecifika begrepp".


FÖR VEM?

Serien Matematiska former, enheter och tid passar elever i grundsärskolan, inklusive vissa elever i träningsskolan. Materialet passar också bra för elever i gymnasiesärskola och Lärvux i behov av material på motsvarande kunskapsnivå. Hela serien är åldersneutral i såväl innehåll som formgivning och bildspråk.