Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Livsmedels och näringskunskap - Digital

Livsmedels och näringskunskap - Digital

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 387,00 kr
ISBN: 89454-85-9
Utgivningsdatum: 2024
Språk: Svenska


Livsmedels - och Näringskunskap – Digital är en lättläst och tydlig interaktiv digital lärobok som passar som basläromedel för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Den digitala boken är uppdelad i teman, och behandlar bland annat:
- mat och näring
- livsmedel från djur
- och växtriket
- specialkost
- livsmedel och miljö
- lagar och bestämmelser.

Varje kapitel avslutas med frågor som eleverna kan fundera och samtala om. Faktatexterna varvas med några fiktiva berättelser som är kopplade till ämnet.

Om serien Livsmedel- och näringskunskap
Läromedlet finns som den tryckta boken Livsmedel- och näringskunskap och som interaktiv digitalbok, Livsmedel- och näringskunskap – Digital. Till den tryckta boken finns också  Livsmedel- och näringskunskap – Lärarwebb med lärarhandledning, kopieringsunderlag för egen utskrift samt all text i Livsmedel- och näringskunskap inläst som ljudbok. Lärarwebben säljs separat med skollicens.

För vem?
Materialet är framtaget för kursen "Livsmedel- och näringskunskap" inom programmet "Hotell, restaurang och bageri" i anpassad gymnasieskola. Det följer det centrala innehållet i kursplanerna. Materialet passar även andra elever i behov av lättläst och tydligt material. Målgrupp för läromedlen anges ingenstans i materialen.

Köp av digitalt material
Elevlicens 12 mån.Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.