siu logotyp

Gyllene snittet med CD-skiva

Gyllene snittet med CD-skiva

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 280,00 kr
Bandtyp: Paperback
ISBN: siu-527-3588-6
Utgivningsdatum: 20230110


Nu kommer äntligen den första svenska boken om PHI eller Gyllene snittet, ett begrepp, som är symbolen för det sköna, vackra och harmoniska i världen och ett begrepp som har fascinerat människor i tusentals år. Trots detta och trots titeln: Gyllene snittet – ”Nyckeln till Livet och Universum” finns det fortfarande människor i Sverige som inte hört talas om begreppet.

Därför är det en förmån att få skriva en bok om Gyllene snittets historia allt ifrån pyramiderna och grekiska templen till Notre Dam och FN-skrapan, där Renessansen och Leonardo da Vinci utgör ett viktigt kapitel på vägen.

Även de som hört talas om begreppet blir ofta förvånade att PHI finns med i det mesta i världen alltifrån våra kroppar, i naturen med djur och växter och i en stor del av det vi har omkring oss i vardagen.
Inte bara mänskliga skönhetstävlingar bygger på begreppet utan detsamma gäller t.ex bilar och ska man lyckas bra på börsspekulationer bör man först studera PHI-begreppet.

Något av det mest fascinerande är att Gyllene snittet finns med i både mikrokosmos (t.ex DNA koden) och i makrokosmos, t.ex. när det gäller relationen mellan jorden och planeterna och mellan planeterna sinsemellan.
När NASA med hjälp av ny och avancerad teknik kunde visa att hela universum är byggd på Gyllene snittet så anknöt det till vad kända forskare som Kepler eller Einstein menade när de påstod att universum ej kan ha kommit till av en slump utan att en ”Skapare” måste ligga bakom.

Boken innehåller också tre specialkapitel med forskningsresultat som inte publicerats förut på något språk. Ett av dessa handlar om relationen mellan PHI och Mental träning.

Boken levereras med Gyllene snittet musik som vissa har kallat för ”änglarnas musik”, eftersom den tycks framkalla upplevelser av en högre existensiell art.