Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Skriv och lär - djur och natur i Sverige

Skriv och lär - djur och natur i Sverige
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 349,00 kr
Bandtyp: Pärm
ISBN: Teng-181
Utgivningsdatum: 2015-05-25
Författare: Tengnäs, Marie
Illustratör: Jenny Herskind


Enligt den nya kursplanen i NO ska eleverna arbeta med djurs och växters livscykler och anpassningar till olika årstider, djur och växter i närmiljön och hur de kan sorteras, grupperas och artbestämmas, samt namn på några vanligt förekommande arter.

I Skriv och lär - Djur och natur i Sverige får eleverna läsa enkla sakprosatexter, som beskriver 25 olika vilda djur i Sverige. Här finns texter om Björn, Bäver, Ekorre, Fjällämmel, Fladdermus, Grävling, Hare, Hasselmus, Havsörn, Hermelin, Huggorm, Igelkott, Kronhjort, Lodjur, Mullvad, Ren, Rådjur, Räv, Snok, Svan, Säl, Uggla, Utter, Varg och Älg. Eleverna får kunskap om olika arter och samband i naturen.

Eleverna får utveckla sin skrivförmåga genom att läsa en enkel faktatext och därefter skriva en egen text med hjälp av stödord. Eleverna tränar på att skriva texter med fullständiga meningar, med stor bokstav och punkt. De får även använda ämnesspecifika ord och begrepp.

Skriv och lär - Djur och natur i Sverige passar utmärkt för att läggas in på elevernas arbetsschema i svenska eller till klassens undervisning i NO år 1 - 3. Läromedlet är även lämpligt för specialundervisning för elever med särskilda behov i högre åldrar, samt för nyanlända elever.

KOPIERINGSUNDERLAG - 25 sidor

Art nr 181………………..……...349 kr