För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är.
Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.
Produktgrupper
Bild
Engelska
Etik
Förskola - Förskoleklass
Idrott
Matematik
Musik
NO
SO
Svenska
Teknik

Målarmästarna Idépärm kopieringsunderlag

Pris: 495,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
Antal sidor: 74
ISBN: Teng-631
Författare: Tengnäs, Göran


Gör en resa in i konstens förtrollade värld. Låt dina elever få möta ett antal av konsthistoriens största mästerverk, målade av de största Målarmästarna. Under denna konstresa möter vi älskade konstnärer, som bland annat Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rembrandt, Turner, Monet, Renoir, Kröyer, Cézanne, van Gogh och många fler.

Målarmästarna presenterar konst från fyra viktiga århundraden. Vi möter inledningsvis konstverk och konstnärer från renässansen och fortsätter sedan vidare med barocken, rokokon, nyklassicismen, romantiken, impressionismen och postimpressionismen. Eleverna lär sig, med hjälp av Målarmästarna, att känna igen de olika stilarterna, dels lite om konstnärernas liv, samt varför målningarna kom till, men framförallt så kommer de att bära med sig en kulturskatt av de viktigaste, men också de vackraste konstverken, skapade av de största Målarmästarna.

Målarmästarna innehåller 32 målningar i färg (A4-format), utförda av 21 konstnärer. Till varje konstnär finns ett faktablad, där man kan läsa om konstnären och konstverket. Man kan även finna till vilken stilart konstverken tillhör, samt ett porträtt utav konstnären. På faktabladet finns dessutom två konstuppdrag, som anknyter till konstnärens liv och verk, som eleverna kan arbeta vidare med.

IDÉPÄRM / KOPIERINGSUNDERLAG Skolår F - 9

74 sidor varav 32 konstverk i färg

Art nr 631………………………..495 kr

Målarmästarna Idépärm kopieringsunderlag
Välj antal: Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.Andra som köpt denna produkt köpte även:

Tengnäs Läromedel - Logga