Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Skrivlekar Kopieringsunderlag

Skrivlekar Kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 369,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
Antal sidor: 26
ISBN: teng-106
Utgivningsdatum: 201603
Författare: Tengnäs, Marie


I våra nya läromedel Språklekar, Läslekar och Skrivlekar får barnen använda sin nyfikenhet och upptäckarglädje när de utforskar språket i naturliga och meningsfulla sammanhang. I lekens form får de träna och utveckla sin språkliga och fonologiska medvetenhet, samtidigt som de närmar sig det skrivna språket.

Lekarna passar för alla barn i förskola, förskoleklass och åk 1 - 2. De är även lämpliga för lite äldre barn, som är i behov av särskilt stöd, samt för barn med annat modersmål än svenska. När barn leker med språk, ord, ljud och bokstäver tillsammans i grupp utvecklas deras språkliga medvetenhet, ordförråd,
grammatiska kompetens, samt uttal och språkmelodi.

Språklekar, Läslekar och Skrivlekar kan varieras och kombineras på olika sätt för att passa in i arbetet tillsammans med barnen. Lekarna kan användas som en idébank när ett
temaarbete eller annan undervisning planeras. I Skrivlekar får barnen öva på den viktiga kopplingen mellan ljud och bokstav.
Alla barn kan delta i skrivlekarna utifrån
sina egna förutsättningar. I lekarna skrivs bokstäver och ord bl a i pratbubblor, på skattkartor och vykort. Barnen får fantisera, berätta och skriva egna böcker.

Illustratör: Anna Zetterlund

IDÉPÄRM/KOP.UNDERLAG ~ 26 sidor SKOLÅR F - 2

Art nr 106………………..……...369 kr