Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Jag vill berätta Idépärm kopieringsunderlag

Jag vill berätta Idépärm kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 369,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
Antal sidor: 36
ISBN: teng-133
Författare: Balldin, Mona


Vi vet alla, att våra elever har olika lätt för att skriva och att de skriver på olika vis. Några tycker om att sätta igång direkt. De ”flödesskriver” så att pennan glöder.
Andra elever har svårt att komma igång. Det är inte alltid lätt att veta hur man ska börja, hur man kan göra en berättelse spännande, hur man kan beskriva en person och hur man får till ett bra slut. Dessa elever behöver ett slags ”skrivrecept”. Men en sak är säker, alla elever har mycket att berätta!
Vi hoppas att pärmen Jag vill berätta kommer att vara till nytta för alla elever. Vår erfarenhet är, att elever, som har svårt att komma igång att skriva, som känner sig osäkra på hur man berättar och har svårt att formulera sig i skrift, har stor nytta och glädje av att följa de ”skrivrecept”, som presenteras i denna pärm, avsnitt för avsnitt. Låt dina elever successivt lära sig hur man berättar en historia, genom att arbeta med avsnitt som Hur man börjar en berättelse, Låt något intressant hända, Vad vet vi om huvudpersonen, Spänningen stegras, eller Olika sätt att sluta.

IDÉPÄRM / KOPIERINGSUNDERLAG Skolår 5 - 9

37 sidor

Art nr 133…………………..……..369 kr