Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Hur stavas ordet? kopieringsunderlag

Hur stavas ordet? kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 449,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
Antal sidor: 45
ISBN: teng-142
Författare: Balldin, Mona


Flertalet elever lär sig stava genom att läsa och skriva mycket. Utifrån elevernas egna texter är det lätt att arbeta med stavning, ta upp felstavade ord och gå igenom dem. Det är också möjligt att uppmuntra genom att peka på svårstavade ord, som elever har stavat rätt till.
Samtidigt vet vi, att en del elever har mycket svårare för att stava än andra. Vi gör säkert dessa elever en otjänst genom att hävda, att de lär sig att stava med tiden. Då är det bättre att tala om detta problem, som en av många svårigheter vi kan ha. Vi vet alla, att innehållet är det viktigaste i elevernas texter. Vi vet också, att dålig självkänsla vad gäller stavning, kan leda till bekymmer högre upp i åldrarna. Därför är det viktigt, att de elever, som så behöver, får hjälp med att träna stavning, och arbeta med de uppgifter, som just de har behov av. Det är vår förhoppning, att de olika arbetsuppgifterna i Hur stavas ordet? ska underlätta detta arbete.
I Hur stavas ordet? får eleverna bland annat arbeta med lång och kort vokal, e eller ä, å eller o, j-ljudet, ng-ljudet, tj-ljudet, sj-ljudet, samt homofoner.

KOPIERINGSUNDERLAG - 47 sidor i färg
Skolår 3 - 8

Art nr 142………………..…………..……....449 kr