Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Min egen Julbok kopieringsunderlag

Min egen Julbok kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 399,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
Antal sidor: 45
ISBN: teng-144
Utgivningsdatum: 20111003
Språk: svenska
Författare: Balldin, Mona


När eleverna arbetar med Min egen Julbok lär de sig mycket om varför vi firar jul och om julens olika seder och bruk. De får också förklaringar på många ord, som har med julen att göra. Dessutom får de fundera över hur de själv ställer sig till olika traditioner och företeelser. Min egen Julbok innehåller också roliga knep och knåp-uppgifter, som t.ex. tips, ordflätor, bilduppgifter och olika ordlekar.
Min egen Julbok är indelad i olika avsnitt, som kronologiskt följer tiden från Första december fram till och med Tjugondag Knut. Det betyder att det finns gott om faktatexter och arbetsuppgifter för dagarna under december månad och för de första
dagarna i januari månad.
Exempel på de olika avsnittens rubriker är Första advent, Snö i december, Lucia, Julgranen, Pepparkakor, Julkort, Julklappar, Julafton, Jultomten, Juldagen, Annandag jul, Nyårsafton, Trettondag jul och Tjugondag Knut.
I slutet av pärmen presenteras tre avsnitt som handlar om Julförberedelser, Julbord och Alternativ jul.
Min egen Julbok passar utmärkt för ett temaarbete om julen, där läromedlets texter och uppgifter kan vara till glädje och nytta för elever och pedagoger under höstterminens sista månad.

KOPIERINGSUNDERLAG - 38 sidor i färg
Skolår 2 - 6

Art nr 144………………..……………...399 kr