Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

tengnas logotyp

Enkel Programmering Kopieringsunderlag

Enkel Programmering Kopieringsunderlag
Välj antal:
Köp

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 499,00 kr
Bandtyp: Kopieringsunderlag
Antal sidor: 45
ISBN: teng-271
Utgivningsdatum: 20181025
Språk: Svenska
Upplaga: 1
Författare: Göran Tengnäs


I läromedlet Enkel programmering presenteras enkla och tydliga övningar, som utmanar eleverna och låter dem förstå hur programmering fungerar. Läromedlet passar särskilt bra för pedagoger som arbetar med specialundervisning eller med nyanlända elever. Är man helt obekant med programmering, kan det vara bra att börja med läromedlet Enkel programmering.
Eleverna övas i logiskt tänkande och de får lära sig att sortera information och att se mönster och samband. Här görs även historiska återblickar över till exempel vem som uppfann den första datorn, hur internet startade eller när den första roboten tillverkades.
Ur innehållet kan nämnas Mönster, Symboler, Stegvisa instruktioner, Binära tal, Koder, ASCII, Sortering av information, Algoritmer, Villkor, Loopar, Hitta buggen, Att styra med programmering, Vad är programmerat?, Datorn och dess delar, De första datorerna, Internet, Robotar, Artificiell Intelligens.
Enkel programmering är rikligt kompletterad med både fotografier och illustrationer i färg som ger eleverna ett tydligt bildstöd.

KOPIERINGSUNDERLAG ~ 45 sidor i färg
SKOLÅR 3 - 8
Art nr 271…….………….……….…...499 kr