tukanlaromedel logotyp

ChatGPT för lärare: En handbok om AI i undervisningen (uppdaterad utgåva)

ChatGPT för lärare: En handbok om AI i undervisningen (uppdaterad utgåva)

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 198,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 176
ISBN: 89801-20-2
Utgivningsdatum: 20240112
Språk: Svenska
Upplaga: 2


Vad är ChatGPT och vad innebär det för lärandet?Den här handboken, skriven av och för lärare, visar på ett tydligt och lättillgängligt sätt hur detta banbrytande verktyg kan användas i undervisningen. Du får lära dig om hur ChatGPT fungerar och hur du som lärare kan förhålla dig till de möjligheter och utmaningar som den nya tekniken innebär. Författarna delar med sig av sina egna erfarenheter och ger dig konkreta och praktiska exempel kring hur du kan använda ChatGPT före, under och efter lektionerna.Få tips och råd om hur du och dina elever kan dra nytta av ChatGPT, och utforska de etiska frågeställningarna och utmaningarna kring användningen av AI i utbildningen. Boken är fylld med lättillgänglig information, så att du snabbt kommer i gång och kan börja använda ChatGPT.- Vad är ChatGPT?

- Så kommer du i gång

- Nya möjligheter för lärare

- Nya möjligheter för elever

- Praktiska tips i användandet av ChatGPT

- En framtidsdiskussion

I den här uppdaterade utgåvan går författarna även igenom den senaste versionen, GPT-4, och nya funktioner som bild, tal och browsing.Sagt om boken


”Fantastisk bok för att komma igång. Verkligen detaljerad i sitt utförande och tydliga bilder och tabeller. Om du aldrig testat ChatGPT tidigare så är denna bok verkligen att rekommendera!”

Jonatan Tensetti, IT-pedagog och lärare i svenska som andraspråk och engelska, Komvux Trelleborg
”Väldigt pedagogiskt uppstrukturerad med lärarcase som sedan ger exempel på hur man skulle kunna prompta för att lösa olika situationer. [ … ] Har du lärare som fortfarande inte känner sig säkra på vad AI är och hur det kan användas? Look no further. Varje skolorganisation runt om i landet borde ha minst (!) en kopia. Rekommenderas!”
Musse Al-Amide, förstelärare i Burlövs kommun