Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Att använda svenska 4

Att använda svenska 4

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 156,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 81
ISBN: 87139-52-9
Utgivningsdatum: 20140101
Språk: Svenska


Att använda svenska 4 är sista delen i ett basläromedel i svenska. Boken har temat Vuxenliv och rör frågor som jobb, flytta hemifrån, sexualitet och relationer. Varje kapitel innehåller muntliga övningar, dialoger, muntligt framförande, diskussion och argumentation samt återberättande på detta tema.

Boken börjar mycket enkelt för att skapa vana och trygghet varpå svårighetsgraden sakta ökar. Ordkunskap tränas tematiskt och orden förklaras och sätts in i sitt sammanhang. Eleven får sedan göra egna meningar med orden för att lära sig att använda dem rätt. Svar skrivs direkt i boken.

Om serien Att använda svenska
Serien Att använda svenska består av fyra delar med olika teman. Böckerna bygger i huvudsak på lättlästa texter på olika teman med tillhörande övningsuppgifter. Uppgifterna är placerade direkt efter texten för att underlätta för eleven.

Läromedlet ger en varierad träning med hjälp av:
- korsord
- motsatspar
- böjningar efter tempus
- bestämd/obestämd form
- singular/plural form.

För elever i behov av enklare alternativt större utmaningar, finns kopieringsunderlag med extrafrågor på olika nivåer att köpa till. Till materialet hör också en lärarhandledning i pdf-format. Denna hittar du som gratismaterial på www.laraonline.se. Markera ”Visa gratismaterial” och filtrera på ämne, ingen inloggning krävs.

För vem?
Passar elever i anpassad gymnasieskola och andra ungdomar i behov av ett extra enkelt svenskamaterial.