Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

HELP Spell Start

HELP Spell Start

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 1 124,00 kr
ISBN: 87727-15-3
Utgivningsdatum: 20150301
Språk: Engelska


I HELP SPELL START kan eleven öva engelska stavningsregler i ett intuitivt och självrättande program med flera valbara svårighetsnivåer. Programmet passar alla elever som behöver lätt och rolig träning av det engelska skrivsystemet och stavning av högfrekventa engelska ord. Programmet ingår i HELP online men säljs även som separat produkt. Fungerar på både dator och läsplatta.

OM SERIEN HELP
HELP finns i två versioner: HELP Start och HELP Light. Dessa två bygger på samma teoretiska grund och använder sig av samma pedagogik och metod. Det som skiljer dem åt är omfattningen av övningar och progressionstakten, vilken är snabbare i HELP Light. I HELP får eleverna arbeta grundligt och strukturerat med kopplingen mellan bokstäver och ljud i engelskan. HELP är inte ett basläromedel utan ska ses som ett komplement till vanlig undervisning.

FÖR VEM?
HELP passar elever från åk 4–5 och uppåt, som har svårigheter med att läsa och skriva på engelska. Materialet har dock ett åldersneutralt utförande och fungerar även för vuxna elever.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Skollicens 12 mån, för obegränsat antal användare. 
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen hittas på www.laraonline.se. Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.