Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

LOL 1

LOL 1

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 140,00 kr
Bandtyp: Bok
Antal sidor: 96
ISBN: 88309-48-8
Utgivningsdatum: 20160101
Språk: Engelska
Författare: Ankh, Catrin


I LOL 1 får eleven följa fyra engelska ungdomar, som går i skolan, umgås, talar om livet och älskar att berätta roliga historier för varandra. Läromedlet blandar korta berättande textstycken, dialoger och övningar.

Till LOL materialet finns även en lärarwebb som innehåller handledning med väl utvecklade lektionsplaner, hela textboken finns här även inläst som mp3 format, ett antal kortfilmer med kluriga gåtor och extra övningsblad i pdf format ingår också. Det finns även en digital version av läromedlet som säljs med elevlicens som årsabonnemang. Dessa material säljes separat.

LOL 1 är den första boken i LOL serien och LOL-läromedlen finns även i två versioner. LOL innehåller dialoger med en blandning av kortare och vissa längre repliker. Varje kapitel avslutas med en friare skrivövning. LOL Basic bygger på samma grundmaterial som LOL, men de längsta och svåraste meningarna och styckena har skalats bort. Med LOL Basic kan eleven följa samma historia som de klasskompisar som använder LOL, men slipper de svåraste styckena. Här ingår heller inga egna skrivövningar.
LOL-läromedlen passar elever som kommit igång och lärt sig de allra vanligaste orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt.

Lol är ett extra enkelt basläromedel i engelska och följer kursplanen för grundsärskolan år 7-9. Materialet kan även användas av elever i grundskolan och gymnasieskolan i behov av lite enklare material, samt elever i högre eller lägre klasser än de primärt är avsedda för. Det står ingenstans på böckerna vilka åldrar de vänder sig till eller att de är lättlästa / specialpedagogiska.