Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

LOL 1

LOL 1

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 165,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 96
ISBN: 88309-48-8
Utgivningsdatum: 20160101
Språk: Engelska
Författare: Ankh, Catrin


LOL 1 är den första delen av tre i basläromedlet LOL. Läromedlet bygger på dialoger med korta repliker som följs av övningsuppgifter. I LOL-böckerna får vi följa fyra engelska ungdomar när de går i skolan och umgås på fritiden. Kompisgänget älskar att berätta roliga historier för varandra vilket läsaren snart kommer att upptäcka. Eleven får själv formulera svar på textförståelsefrågor, genomföra enklare diskussionsövningar samt prova att själv sätta ihop korta texter. Övningar besvaras direkt i boken.

Om serien LOL
LOL-läromedlen finns i två versioner: LOL 1–3 och LOL Basic 1–3. I LOL blandas kortare meningar med vissa längre. Formgivningen är mycket enkel och tydlig. LOL har en något högre svårighetsnivå än LOL Basic, men är fortfarande betydligt enklare än ordinarie läromedel för grundskolan. LOL finns även i form av digitala böcker, där innehållet är identiskt med den tryckta versionen.

Till varje tryckt bok finns en lärarwebb som köps separat med skollicens. Lärarwebben innehåller handledning, kortfilmer med gåtor och roliga historier samt inläsningar av alla texter, dialoger, övningar och ordlistor som ljudfiler i mp3-format.

För vem?
LOL-serien är framtagen utifrån kursplanerna i engelska för anpassad grund- respektive gymnasieskola. Den passar även andra elever i åldrarna 10–20 år, som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt.