Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

LOL 2

LOL 2

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 140,00 kr
Bandtyp: Bok
Antal sidor: 0
ISBN: 88309-49-5
Utgivningsdatum: 20160101
Upplaga: 96
Författare: Ankh, Catrin


LOL 2 är en text- och övningsbok i engelska. Eleven följer fyra engelska ungdomar, som går i skolan, umgås, talar om livet och älskar att berätta roliga historier för varandra. Läromedlet blandar korta berättande textstycken, dialoger och övningar i textförståelse, enkel grammatik samt skriftlig och muntlig kommunikation.


LOL-SERIEN
LOL 2 är den andra delen av tre i basläromedlet LOL. Läromedlet bygger på dialoger med korta repliker som följs av övningsuppgifter. Formgivningen är mycket enkel och tydlig.

Till varje tryckt bok finns en lärarwebb som köps separat. Lärarwebben innehåller handledning, kortfilmer med gåtor och roliga historier samt inläsningar av alla texter, dialoger, övningar och ordlistor som ljudfiler i mp3-format.

LOL finns även i form av digitala böcker. Innehållet i dessa är identiskt med den tryckta versionen. Du hittar de digitala böckerna i vårt sortiment, under namnet LOL 1 Digital, LOL 2 Digital och LOL 3 Digital.


FÖR VEM?
LOL följer kursplanen för grundsärskolans åk 7-9. Materialet kan även användas av andra elever i andra årskurser / annan skolform som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt. Det står aldrig på våra läromedel vilka åldrar eller vilken skolform de vänder sig till.


LOL ELLER LOL BASIC?
För elever som behöver ännu mer stöd i engelskan finns materialet LOL Basic.
LOL Basic bygger på samma grundmaterial som LOL, men i LOL Basic är texter och dialoger nedkortade och de svåraste replikerna har plockats bort. De flesta övningsuppgifter har svarsalternativ och det ingår inga fria diskussions- eller skrivövningar. Precis som LOL finns LOL Basic både som tryckta och digitala böcker.