Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

LOL 1 Digital Elevlicens 12 mån

LOL 1 Digital Elevlicens 12 mån

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 140,00 kr
Bandtyp: Onlineprodukt
Antal sidor: 0
ISBN: 88309-54-9
Utgivningsdatum: 20160101
Författare: Ankh, Catrin


LOL 1 Digital är en interaktiv, digital text- och övningsbok i engelska. Eleven följer fyra engelska ungdomar, som går i skolan, umgås, talar om livet och älskar att berätta roliga historier för varandra. Läromedlet blandar korta berättande textstycken, dialoger och övningar i textförståelse, enkel grammatik samt skriftlig och muntlig kommunikation.


LOL-SERIEN
LOL 1 Digital är den första delen av tre i basläromedlet LOL Digital. Läromedlet bygger på dialoger med korta repliker som följs av övningsuppgifter. Endast en dialog eller uppgift visas i taget, och tillhörande ordlista finns i anslutning till texterna. Eleven kan lyssna på alla dialoger, övningar och ordlistor genom att klicka på dem. Eleven kan också välja att se och höra endast en dialogreplik i taget. Läromedlet innehåller även korta filmer med gåtor och roliga historier.

Lärarinloggning ingår i den digitala elevlicensen. Från denna kan läraren kan se och kommentera elevens övningsuppgifter samt nå lärarhandledning för materialet.

LOL finns även i form av tryckta böcker. Innehållet i dessa är identiskt med den digitala versionen. Du hittar de tryckta böckerna i vårt sortiment, under namnet LOL 1, LOL 2 och LOL 3.


FÖR VEM?
LOL följer kursplanen för grundsärskolans åk 7-9. Materialet kan även användas av andra elever i andra årskurser / annan skolform som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt. Det står aldrig på våra läromedel vilka åldrar eller vilken skolform de vänder sig till.


LOL ELLER LOL BASIC?
För elever som behöver ännu mer stöd i engelskan finns materialet LOL Basic.
LOL Basic bygger på samma grundmaterial som LOL, men i LOL Basic är texter och dialoger nedkortade och de svåraste replikerna har plockats bort. De flesta övningsuppgifter har svarsalternativ och det ingår inga fria diskussions- eller skrivövningar. Precis som LOL finns LOL Basic både som tryckta och digitala böcker.


KÖP AV LOL DIGITAL
Läromedlet säljs med elevlicens, 12 mån.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifterna.
Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen.
Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se
Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma inloggningar.
Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.