Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

LOL 1 Digital Elevlicens 12 mån

LOL 1 Digital Elevlicens 12 mån

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 165,00 kr
ISBN: 88309-54-9
Utgivningsdatum: 20160101
Språk: Engelska
Författare: Ankh, Catrin


LOL 1 Digital är den första interaktiva digitala boken av tre i basläromedlet LOL Digital. I LOL-böckerna får vi följa fyra engelska ungdomar när de går i skolan och umgås på fritiden. Kompisgänget älskar att berätta roliga historier för varandra vilket läsaren snart kommer att upptäcka. Eleven får själv formulera svar på textförståelsefrågor, genomföra enklare diskussionsövningar samt prova att själv sätta ihop korta texter. Innehållet är identiskt med den tryckta versionen av LOL.

Om serien LOL
LOL Digital-serien består av interaktiva, digitala text- och övningsböcker i engelska. Serien motsvarar de tryckta böckerna LOL 1-3. Läromedlet bygger på dialoger med korta repliker som följs av övningsuppgifter. Endast en dialog eller uppgift visas i taget och tillhörande ordlista finns i anslutning till texterna. Eleven kan lyssna på alla dialoger, övningar och ordlistor.

Läromedlet innehåller även korta filmer med gåtor och roliga historier. I den digitala elevlicensen ingår lärarinloggning. Från denna kan läraren se och kommentera elevens övningsuppgifter samt nå lärarhandledning för materialet.

För vem?
LOL-serien är framtagen utifrån kursplanerna i engelska för anpassad grund- respektive gymnasieskola. Den passar även andra elever i åldrarna 10–20 år, som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt.

Köp av digitalt material
Elevlicens 12 mån. Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter för läraren. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Adress till inloggningssidan är www.laraonline.se. Vid framtida köp av andra läromedel som distribueras via LäraOnline används samma lärarinloggning. Förvara därför inloggningsuppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare på skolan har åtkomst till dessa.