Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Min Idrottsbok, andra boken

Min Idrottsbok, andra boken

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 77,00 kr
Bandtyp: Häftad
ISBN: 88309-84-6
Utgivningsdatum: 20170901
Språk: Svenska
Författare: Joannisson, Andreas


MIN IDROTTSBOK – ANDRA BOKEN

Min idrottsbok – Andra boken är en elevbok i Idrott och hälsa för elever i årskurs 3-4. Bokens övningar hjälper eleven att koppla praktik till teori och att förstå vad klassen tränat på i de praktiska momenten. Eleven dokumenterar sina upplevelser och prestationer under de praktiska momenten genom att färglägga och skriva korta kommentarer.


OM SERIEN MIN IDROTTSBOK

Min idrottsbok är ett nytt basläromedel i Idrott och hälsa för grundskolans årskurser 1-6. I serien ingår tre elevböcker med varsin tillhörande lärarhandledning. Läromedlet behandlar såväl olika träningsformer och sporter, som friluftsliv, vattensäkerhet liksom teori om kropp och hälsa.

Elevböckerna har en luftig och tydlig formgivning och innehåller roliga uppgifter och utmaningar, både praktiska och teoretiska. Övningarna hjälper eleven att koppla teori om kropp, hälsa och rörelse till praktiska rörelseövningar, sporter och lekar. Genom att eleven kontinuerligt dokumenterar sina erfarenheter i de praktiska momenten blir idrottsämnets syfte och innehåll tydligare för eleven.

Böckerna har ett stort fokus på att eleven ska utveckla sin självbild, hälsomedvetenhet och kunna se konstruktivt på såväl sina egna som andras fysiska prestationer – allt på ett enkelt och lekfullt sätt.

Lärarhandledningarna innehåller lektionsförslag kopplade till arbetsbokens övningar, tillsammans med pedagogiska tips och reflektioner. Kopplingen mellan läromedlets innehåll och kursplanen för idrott och hälsa beskrivs också.


FÖR VEM

Min idrottsbok är utformad utifrån grundskolans kursplan i idrott och hälsa för årskurs 1-6. Min idrottsbok – Tredje boken passar elever i årskurs 5-6.