Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Min Idrottsbok, första boken

Min Idrottsbok, första boken

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 77,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 48
ISBN: 88951-13-7
Utgivningsdatum: 20191009
Språk: Svenska
Författare: Joannisson, Andreas


MIN IDROTTSBOK – FÖRSTA BOKEN

Min idrottsbok – Första boken är en elevbok i Idrott och hälsa för elever i årskurs 1-2. Denna bok innehåller begränsat med teori, och övningar förklaras ofta med både bild och text för att passa elever i grundskolans första år. Eleven dokumenterar sina upplevelser och prestationer under de praktiska momenten genom att färglägga, rita och ringa in.


OM SERIEN MIN IDROTTSBOK

Min idrottsbok är ett nytt basläromedel i Idrott och hälsa för grundskolans årskurser 1-6. I serien ingår tre elevböcker med varsin tillhörande lärarhandledning. Läromedlet behandlar såväl olika träningsformer och sporter, som friluftsliv, vattensäkerhet liksom teori om kropp och hälsa.

Elevböckerna har en luftig och tydlig formgivning och innehåller roliga uppgifter och utmaningar, både praktiska och teoretiska. Övningarna hjälper eleven att koppla teori om kropp, hälsa och rörelse till praktiska rörelseövningar, sporter och lekar. Genom att eleven kontinuerligt dokumenterar sina erfarenheter i de praktiska momenten blir idrottsämnets syfte och innehåll tydligare för eleven.

Böckerna har ett stort fokus på att eleven ska utveckla sin självbild, hälsomedvetenhet och kunna se konstruktivt på såväl sina egna som andras fysiska prestationer – allt på ett enkelt och lekfullt sätt.

Lärarhandledningarna innehåller lektionsförslag kopplade till arbetsbokens övningar, tillsammans med pedagogiska tips och reflektioner. Kopplingen mellan läromedlets innehåll och kursplanen för idrott och hälsa beskrivs också.


FÖR VEM

Min idrottsbok är utformad utifrån grundskolans kursplan i idrott och hälsa för årskurs 1-6. Min idrottsbok – Första boken passar elever i årskurs 1-2.