Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

WOW 1

WOW 1

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 182,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 132
ISBN: 88621-00-9
Utgivningsdatum: 20170223
Språk: Engelska
Upplaga: 1
Författare: Ankh, Catrin


WOW 1 följer samma fyra engelska ungdomar som i LOL-serien. Här har de blivit några år äldre och provar bland annat på att helgjobba i en djuraffär och åka in till London själva. Favoritsysslan är dock fortfarande att umgås och skämta med allt och alla. Dialogerna blir successivt längre jämfört med i LOL-böckerna. Nu introduceras också övningar i att följa instruktioner och hitta texter och bilder på nätet. Eleven skriver ned svar direkt i boken. Med utgångspunkt i de vardagsnära och humoristiska dialogerna, med enkelt språk och mycket upprepningar, utvecklar eleven i lugn takt sin förmåga att kommunicera på engelska.

OM SERIEN WOW
WOW är extra enkla basläromedel i engelska och består av tre delar; WOW 1–3. Böckerna är kombinerade text- och övningsböcker. Lärandet utgår helt från elevens språkanvändning och språkförståelse. Till boken finns en lärarwebb att köpa till separat med skollicens. Här finns inläst text till böckerna, filmer, hörövningar, lärarhandledning med mera. WOW finns även i form av digitala böcker.

FÖR VEM?
WOW-serien är framtagen utifrån kursplanerna i engelska för anpassad grund- respektive gymnasieskola. Den passar även andra elever i åldrarna 10–20 år, som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt.