Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

WOW 2

WOW 2

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 182,00 kr
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 128
ISBN: 88621-01-6
Utgivningsdatum: 20170223
Språk: Engelska
Upplaga: 1
Författare: Ankh, Catrin


WOW 2 följer samma fyra engelska ungdomar som i LOL-serien. Här har de blivit några år äldre och provar bland annat på att helgjobba i en djuraffär och åka in till London själva. Favoritsysslan är dock fortfarande att umgås och skämta med allt och alla. Dialogerna blir successivt längre jämfört med i LOL-böckerna. Nu introduceras också övningar i att följa instruktioner och hitta texter och bilder på nätet. Eleven skriver ned svar direkt i boken. Med utgångspunkt i de vardagsnära och humoristiska dialogerna, med enkelt språk och mycket upprepningar, utvecklar eleven i lugn takt sin förmåga att kommunicera på engelska.

OM SERIEN WOW
WOW är extra enkla basläromedel i engelska och består av tre delar; WOW 1–3. Böckerna är kombinerade text- och övningsböcker. Lärandet utgår helt från elevens språkanvändning och
språkförståelse. WOW finns även i form av digitala böcker.
Till boken finns en lärarwebb att köpa till separat. Här finns inläst text till böckerna, filmer, hörövningar, lärarhandledning med mera.

FÖR VEM?
WOW-serien är framtagen utifrån kursplanerna i engelska för anpassad grund- respektive gymnasieskola. Den passar även andra elever i åldrarna 10–20 år, som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt.