Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

WOW 1, Lärarwebb 12 mån

WOW 1, Lärarwebb 12 mån

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 464,00 kr
ISBN: 88621-03-0
Utgivningsdatum: 20170801
Språk: Engelska
Författare: Ankh, Catrin


WOW 1 LÄRARWEBB kan köpas till separat till den tryckta versionen av WOW 1. Den innehåller en handledning med väl utvecklade lektionsplaner, hela textboken inläst som mp3-format, ett antal kortfilmer med kluriga gåtor och extra övningsblad i pdf-format. Lärarwebben säljs med skollicens, 12 mån.

FÖR VEM?
WOW-serien är framtagen utifrån kursplanerna i engelska för anpassad grund- respektive gymnasieskola. Den passar även andra elever i åldrarna 10–20 år, som kan de allra vanligaste engelska orden och fraserna, men fortfarande behöver gå långsamt fram och repetera såväl gamla som nya kunskaper grundligt.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Skollicens 12 mån, för obegränsat antal användare.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen hittas på www.laraonline.se. Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.