Välj kundtyp

För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är. Vänligen välj skola/företag eller privatperson nedan.

laraforlag logotyp

Hälsa, lärarwebb Skollicens 12 mån

Hälsa, lärarwebb Skollicens 12 mån

Levereras inom 1-2 vardagar.

Pris: 147,00 kr
Bandtyp: Onlineprodukt
ISBN: 88621-49-8
Utgivningsdatum: 201711
Språk: Svenska
Författare: Linder, Eina
Lundén-Welden, Åse


HÄLSA LÄRARWEBB innehåller lärarmaterial till läroboken Hälsa. Den senare är ett basläromedel för kurserna "Hälsa 1–2" och följer delar av det centrala innehållet i kursen "Idrott och hälsa 1", tillsammans med den tillhörande Hälsa arbetsbok. Lärarmaterialet är nedladdningsbart och består av en lärarhandledning och kopieringsunderlag.

Lärarwebben innehåller:
– lärarhandledning
– ordlista
– två stryketräningsprogram
– introduktion till mindfulness
– all text i läroboken Hälsa inläst som ljudbok.

OM SERIEN HÄLSA
Läromedlet finns både som de tryckta böckerna Hälsa lärobok och Hälsa arbetsbok, och som interaktiv digital bok under namnet Hälsa digital. Böckerna säljs separat. Den digitala boken innehåller både läroboken och arbetsboken.

Till de tryckta böckerna finns Hälsa lärarwebb som innehåller lärarhandledning och kopieringsunderlag i form av ordlista, en introduktion till mindfulness och styrketräningsprogram, samt all text i de tryckta böckerna inlästa som ljudböcker.
Lärarwebben köps separat med skollicens.
Vid köp av Hälsa digital ingår lärarhandledningen och ett av styrketräningsprogrammen som kopieringsunderlag.

KÖP AV DIGITALT MATERIAL
Skollicens 12 mån, för obegränsat antal användare.
Vid köp skickas ett mail med inloggningsuppgifter till LäraOnline - Lära förlags plattform för digitala material. Mailet skickas till den adress som uppgavs vid beställningen. Plattformen hittas på www laraonline.se. Inloggningsuppgifterna ger kunden åtkomst till alla köpta läromedel som distribueras via LäraOnline. Skolor bör därför förvara uppgifterna på ett sådant sätt att alla berörda lärare har åtkomst till dem.